Aktuell Valpkull

Valpar planeras sommaren 2020, vidare info och bilder finns på vår facebooksida!

 

Efter att Hexa lurade oss på sitt förra löp är det nu dags för ett nytt försök med Porter❤️ 


Myramarkens Skinny Vanilla ”Hexa” och Peruddens Brother in Arms "Porter". Då kullen mellan Lova/Porter blev så fasligt trevliga har jag nu valt att göra om kombinationen på Hexa, förhoppningen är att jag denna gången kan få en liten tik att behålla på Myramarken!

Porter har 1:a pris i ökl B-prov, 1:a pris Ekl WT, Very good jkl utställning. Ev vacker och arbetsvillig hane med goda retrieveregenskaper

Hexa har 1:a pris Lk 2, VG Ökl Utställning. En rolig och stabil tik som älskar att arbeta.

Söker i första hand hem där man vill jobba med sin hund. Kontakta mig för mera information! med 


 

 

Under sensommaren/hösten 2018 kommer vi på Myramarken att ha valpar igen. Vi har fått det stora nöjet att få låna in Lova som tik denna gången. Hon tävlar Elitklass Lydnad och högre klass i både spår och sök. Hon är en underbar tik med massa fart och attityd. Mera info om hane kommer längre fram.

 

Myramarkens Hazelnut Whip

Hd: B, Ad: 0

Ögon: Lindrig Katarakt, ej ärftlig

 

Du som vill ha en rolig golden att jobba med är välkommen att höra av dig, gärna mail som första kontakt. 

 


170606 föddes valparna efter Hexa/Ymer. 7 fina, välmående minigoldens!

 

Nu är Hexas kavaljer äntligen spikad och killen med äran är fina Höghedens Xymer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna kombinationen tror jag, i vanlig ordning väldigt mycket på. Både Hexa och Ymer är stabila men fartiga hundar, en bra av- och påknapp och en stor vilja att samarbeta och vara till lags. 

Ymer har gått som tåget i både lydnad och bruks. Han har LP1 & LP2, 1:pris i Lydnadsklass 3 och uppflyttad högre klass spår. Han tränas i jakt och fungerar väldigt bra även där. Han är mycket social och vänlig och dessutom en väldigt stilig kille!

HD A, AD 0, Ögon UA

Hexa är en otroligt trevlig och arbetsvillig tik, mycket fart med ett snabbt sätt att arbeta. Hon har första pris i Lydnadsklass II. Utställning ÖKL: Very Good. Hon tränas i både lydnad och jakt och är väldigt duktig med allt vad hon tar sig för! Hon är helt okomplicerad i vardagen, frisk och sund med en väldigt stor personlighet. 

HD A, AD 0, Ögon UA

Inavelsgrad 0,0%, Index HD 103, AD 107

I denna kombinationen förväntar jag mig valpar med en hel del fart och jag vänder mig främst till dig/er som vill vara aktiv och jobba med din hund.

Söker du/ni en pigg och glad familjemedlem är du välkommen att höra av dig!

 

Valpar 2014

Peruddens Estanzia "Java" är parad med danska hanen Vesterlyngs Token of Clyde och valpar beräknas till slutet av november -14.

Clyde är en snygg och lättsam hane med mycket fart och jaktlust. Han används både vid praktiskt jakt och har 1:a pris Ökl jakt på både B-prov och WT. Utöver att vara en duktig apportör ser han dessutom väldig trevlig ut med CK och reservcert på utställning. Clyde har avkommor med fina resultat på jaktprov.                                                                                   Husse Allan beskriver Clyde som en stabil hanhund med stor arbetslust. Han stressar inte upp sig i onödan och har en stor vilja att vara till lags. 

Java är även hon väldigt okomplicerad. Hon är en underbar hund att jobba med och gör alltid sitt absolut bästa. Hon har 3:e pris i Ökl jakt B-prov och fungerar väl vid praktisk jakt. Hon har ett snabb och uthållig, är en duktig markör och har verkligen hjärtat på rätta stället. En otroligt behaglig hund både att träna och i vardagen.

Detta är en kombination jag tro väldigt mycket på!

Jag förväntar mig hundar med de rätta anlagen med motor och en stor samarbetsvilja för dig som vill jobba med din hund. 

 

Prel. Index för kullen är ED 101/ HD 110

 Vesterlyngs Token of Clyde

HD A/ED ua, Ögonlyst ua

Clyde har förstapris i öppenklass på både B-prov & WT, Exellent med CK och reservcert på utställning.

GR PRA 1 & 2: ej anlagsbärare

Prcd-PRA: fri

För mera information om Clyde se www.kennel-vesterlyng.dk/Clyde

 

 

 

 

 

 

 

 

Peruddens Estanzia

HD A/ED UA, Ögonlyst ua

Java har 3:e pris på B-prov Öppenklass

Good på utställning

GR PRA 1: testad fri

GR PRA 2: anlagsbärare 

 

 När ni köper valp ifrån mig är de självklart avmaskade, chippade, besiktigade, vaccinerade samt reg. i SKK. De är uppvuxna i hemmamiljö.  

Valparna ska HD/ED röntgas vid 12-18 månaders ålder. 

Jag säljer inte hundar som rena sällskapshundar utan vill att du som köpare på något sätt är inställd på att aktivera och arbeta med din golden. 

Jag anordnar en valpträff innan hundarna blivit ett år sedan kontinuerliga kennelträffar för alla Myramarkare. 

 Vid frågor kontakta Sandy på 0733-854711 eller mail overton.sandy@gmail.com